Toerisme Top 2022 in Flevoland

Op maandag 26 september vond alweer de vijfde editie van de Nationale Toerisme Top plaats in Almere. Bekijk op deze pagina de aftermovie en foto's en download de belangrijkste documenten.

Op weg naar klimaatneutraal toerisme

De Top brengt overheid, bedrijfsleven, toeristische organisaties en andere belangstellenden bij elkaar om samen gericht te werken aan de uitdagingen en kansen voor de bestemming Nederland richting 2030. Waar de Toerisme Top in 2021 ging over voorzichtig vooruit kijken, ging het in 2022 over misschien wel het grootste issue van dit moment. Vanuit het thema ‘Op weg naar klimaatneutraal toerisme’ bekeken we wat er moet gebeuren en hoe we dit met elkaar kunnen doen. De belangrijkste take away? Begin gewoon!

Ben je benieuwd hoe de Toerisme Top er uitzag? Bekijk de foto’s & aftermovie!

Downloads

Wil je meer lezen over de onderwerpen die besproken zijn? Dat kan. Je kunt alles over 'Op weg naar klimaatneutraal toerisme' vinden op de website van NBTC.

Eerdere edities

project.aria_category Terugblik

Toerisme Top 2021 in Gelderland

Op maandag 27 september 2021 vond de vierde editie van de Nationale Toerisme Top plaats. Bekijk hier de opnamen terug.

project.aria_category Terugblik

Toerisme Top 2020 - virtuele editie

Op maandag 28 september 2020 vond de derde editie van de Nationale Toerisme Top plaats. Bekijk hier de opnamen terug.

project.aria_category Terugblik

Toerisme Top 2019 in Zeeland

Op woensdag 9 oktober 2019 vond de jaarlijkse Nationale Toerisme Top voor de tweede keer plaats, in Zeeland. We delen hier graag de hoogtepunten.

project.aria_category Terugblik

Toerisme Top 2018 in Overijssel

Op woensdag 10 oktober 2018 werd de eerste Toerisme Top gehouden in Deventer. Bekijk het programma, de foto's en interviews terug van deze editie.