Copyright © NBTC

Toerisme Top 2020 - virtuele editie

Op maandag 28 september vond de derde editie van de Nationale Toerisme Top plaats. Kijk op deze pagina de opname van Toerisme Top terug, en sessies van de Themaweek Toerisme die vooraf ging aan de Toerisme Top 2020.

De gevolgen van de coronacrisis voor met name de gastvrijheidssector zijn enorm. Tegelijkertijd zien we dat de crisis ook leidt tot nieuwe, innovatieve verdienmodellen en verrassende samenwerkingsvormen. Tijdens deze speciale virtuele editie van de Toerisme Top gingen we met diverse ondernemers en (internationale) experts in gesprek over het thema ‘inspireren en innoveren in crisistijd’.

Staatssecretaris Mona Keijzer, ondernemer Gunay Uslu, professor Jeroen Klijs, tourism expert Doug Lansky en vele anderen gaven hun visie op hoe creativiteit en innovatie kunnen bijdragen aan duurzaam herstel van de bestemming Nederland.

Terugkijken

Andere edities

project.aria_category Terugblik

Toerisme Top 2019 in Zeeland

Op woensdag 9 oktober 2019 vond de jaarlijkse Nationale Toerisme Top voor de tweede keer plaats, in Zeeland. We delen hier graag de hoogtepunten.

project.aria_category Terugblik

Toerisme Top 2018 in Overijssel

Op woensdag 10 oktober 2018 werd de eerste Toerisme Top gehouden in Deventer. Bekijk het programma, de foto's en interviews terug van deze editie.

project.aria_category Terugblik

Toerisme Top 2021 in Gelderland

Op maandag 27 september 2021 vond de vierde editie van de Nationale Toerisme Top plaats. Bekijk hier de opnamen terug.