Copyright © NBTC

Toerisme Top 2018 in Overijssel

Op woensdag 10 oktober 2018 werd de eerste Toerisme Top gehouden in Deventer. Deze top was een initiatief van de provincie Overijssel en werd ondersteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Bekijk op deze pagina het programma, foto's, interviews en meer terug van de Toerisme Top 2018.

Op uitnodiging van de provincie Overijssel waren wij deze dag te gast in Deventer. Na een inspirerend plenair ochtenddeel gingen alle aanwezigen ’s middags in diverse workshops in de historische binnenstad van Deventer aan de slag. Aan de hand van een aantal strategische prioriteiten voor de bestemming Nederland deelden ondernemers, provincies, gemeenten en andere belangstellenden hun ervaringen en best practices en discussieerden met elkaar over de uitdagingen en kansen.

Perspectief 2030

Parallel aan de Toerisme Top werd er door de sector gewerkt aan het zogenaamde 'Perspectief 2030', een visie met uitvoeringsagenda voor een toekomstbestendige ontwikkeling van de bestemming Nederland. Aan de hand van de eerder genoemde strategische prioriteiten werden tijdens de top de eerste contouren van de visie gedeeld.

Andere edities

project.aria_category Terugblik

Toerisme Top 2021 in Gelderland

Op maandag 27 september 2021 vond de vierde editie van de Nationale Toerisme Top plaats. Bekijk hier de opnamen terug.

project.aria_category Terugblik

Toerisme Top 2020 - virtuele editie

Op maandag 28 september 2020 vond de derde editie van de Nationale Toerisme Top plaats. Bekijk hier de opnamen terug.

project.aria_category Terugblik

Toerisme Top 2019 in Zeeland

Op woensdag 9 oktober 2019 vond de jaarlijkse Nationale Toerisme Top voor de tweede keer plaats, in Zeeland. We delen hier graag de hoogtepunten.