Toerisme Top 2021 in Winterswijk

Op maandag 27 september vond de vierde editie van de Nationale Toerisme Top plaats in Winterswijk. Kijk op deze pagina de opnames van zowel de plenaire sessie als de verdiepende sessies terug.

Toewerken naar balans

De Top brengt overheid, bedrijfsleven, toeristische organisaties en andere belangstellenden bij elkaar om samen gericht te werken aan de uitdagingen en kansen voor de bestemming Nederland richting 2030. Waar de Toerisme Top in 2020 in het teken stond van ‘Inspireren en innoveren in crisistijd’, keken we in 2021 voorzichtig vooruit. Vanuit het thema ‘Terug naar de Top!?​ Toewerken naar een nieuwe balans’ maakten we gezamenlijk de balans op voor de toeristische sector in Nederland. Hoe is het ondernemers vergaan, hoe ziet de toekomst eruit en hoe realiseren we samen duurzaam herstel?

Terugkijken

Via deze link is de plenaire sessie van de Toerisme Top in zijn geheel terug te kijken. Via onderstaande links kijk je de verdiepende sessies van het middagprogramma terug:

Kijk nogmaals de keynote van Signe Jungerstedt. En tot slot: bekijk de foto’s & aftermovie van Toerisme Top 2021!

Namens de organiserende partijen

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, provincie Gelderland, NBTC en Gastvrij Nederland.

Voor vragen over de Toerisme Top kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Toerisme Top via info@toerismetop.nl of telefoonnummer 06 21 27 80 62.

Eerdere edities

project.aria_category Terugblik

Toerisme Top 2018 in Overijssel

Op woensdag 10 oktober 2018 werd de eerste Toerisme Top gehouden in Deventer. Bekijk het programma, de foto's en interviews terug van deze editie.

project.aria_category Terugblik

Toerisme Top 2019 in Zeeland

Op woensdag 9 oktober 2019 vond de jaarlijkse Nationale Toerisme Top voor de tweede keer plaats, in Zeeland. We delen hier graag de hoogtepunten met u.

project.aria_category Terugblik

Toerisme Top 2020 - virtuele editie

Op maandag 28 september 2020 vond de derde editie van de Nationale Toerisme Top plaats. Bekijk hier de opnamen terug.