De Nationale Toerisme Top

Jaarlijks organiseren het ministerie van Economische Zaken & Klimaat, de provincies, het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen en Gastvrij Nederland de Nationale Toerisme Top. Een bijeenkomst voor en door de gastvrijheidssector, waar belanghebbenden elkaar informeren en inspireren, kennis uitwisselen en elkaar ontmoeten. De Toerisme Top wordt jaarlijks in een andere provincie georganiseerd. Afgelopen jaren waren dit achtereenvolgens Overijssel, Zeeland en Gelderland. In 2022 wordt de Toerisme Top gehouden in Flevoland.

De Toerisme Top is bedoeld om als sector gezamenlijk te werken aan een duurzame ontwikkeling van de bestemming Nederland, zoals geschetst in Perspectief 2030. Deze lange termijn visie voor de bestemming Nederland wordt jaarlijks als uitgangspunt voor inhoud en programma genomen. Ook de voortgang van de actieagenda die voortkomt uit Perspectief 2030 staat jaarlijks op de top geagendeerd. Daarnaast is het event een belangrijk jaarlijks netwerkmoment voor de gehele sector.

Sfeerimpressie Toerisme Top 2021

Contact

Voor vragen over de Toerisme Top kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Toerisme Top via info@toerismetop.nl of telefoonnummer 06 21 27 80 62.